GR / EN

Ευκαιρία Καριέρας

Έλα στον χώρο του Real Estate!

Είστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις και θέλετε να οδηγήσετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο; Θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση; Σας ενδιαφέρει ο χώρος των ακίνητων; Μπαίνει η ζωή σας σε μια νέα φάση;

  • Αν σε ενδιαφέρει ο χώρος των ακινήτων έλα στους καλύτερους!
  • Κάνε την τέλεια αλλαγή στην σταδιοδρομία και στην ζωή σου!
  • Γίνε Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας σε κάποιο κατάστημα της ASPIS Real Estate!

Επικοινώνησε άμεσα μαζί μας

Τι κάνουν οι Σύμβουλοι Ακίνητης Περιουσίας της ASPIS Real Estate;

Ο Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας της ASPIS Real Estate εξυπηρετεί μια από τις βασικές ανάγκες ζωής, τη Στέγαση. Η εύρεση και εξυπηρέτηση πελατών - ιδιοκτήτων ακίνητων και ενδιαφερόμενων για αυτά είναι ο τυπικός ορισμός της δουλειάς ενός μεσίτη. Ο Σύμβουλος Ακίνητων της ASPIS Real Estate εντάσσεται σε ένα κατάστημα και σε μια ομάδα που λειτουργεί εδώ και χρόνια. Το μεγάλο και επικαιροποιημένο υπάρχον χαρτοφυλάκιο ακίνητων και πελατών, η αποτελεσματική διοικητική υποστήριξη, η συνεχής προβολή των ακινήτων καθώς και η εκπαίδευση και η ένταξη σε μια ομάδα έμπειρων συναδέλφων θα σε βοηθήσουν να βρεις τον δρόμο σου γρήγορα. Τα καταστήματα της ASPIS έχουν τα μέσα, την τεχνογνωσία και εξυπηρετούν τους πελάτες τους με αποτελεσματικότητα, ειλικρίνεια και επαγγελματισμό εδώ και χρόνια. Εσύ θα χρειαστεί να βάλεις το ταλέντο σου και την όρεξη σου για σκληρή δουλειά.

Γιατί με την ASPIS Real Estate;

Η ASPIS Real Estate είναι το πιο μεγάλο όνομα στην αγορά ακινήτων. Στην ASPIS θα βρεις την καλύτερη πλατφόρμα για την καταχώρηση και επεξεργασία δεδομένων για τα ακίνητα και τους πελάτες σου μαζί με ένα σύστημα λειτουργίας που δεν ξεχωρίζει τους πιο παλιούς από τους πιο καινούργιους, τους πιο φίλους από τους λιγότερο φίλους, του πιο κολλητούς ... θα σε αντιμετωπίσουμε με τους ιδίους όρους όπως τους άλλους συναδέλφους σου στο κατάστημα σύμφωνα με τον κανονισμό και τις διαδικασίες μας. Εσύ αντίστοιχα θα πρέπει να ενταθείς στην ομάδα του καταστήματος και να ακολουθείς το σύστημα και την δεοντολογία της ASPIS Real Estate.

Επενδύουμε σε εσάς και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας και να οδηγήσετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο
Πάρε την απόφαση σου τώρα!

Εντάξου τώρα στο πιο σύγχρονο και θετικό επαγγελματικό περιβάλλον.

Τι θέλουν οι πελάτες από τον κτηματομεσίτη τους;

Για να επιτύχετε στον χώρο του real estate και να μπορέσετε να διατηρήσετε την επιτυχία αυτή απαιτείται να γνωρίζετε τι χρειάζεται κάθε φορά ο πελάτης σας. H εκπαίδευση, οι κανονισμοί, οι οδηγίες, η εμπειρία των συναδέλφων σας στην ομάδα στην οποία θα ενταχθείτε σε ένα από τα καταστήματα της ASPIS Real Estate θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας και να διευρύνετε τις γνώσεις σας γρήγορα.

Έλα σήμερα στην ASPIS Real Estate και γίνε Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας σε ένα από τα καταστήματα μας στην Αττική!

Μια ισχυρή βάση γνώσεων και δεδομένων

Οι πελάτες ακινήτων θέλουν τον κτηματομεσίτη που επιλέγουν να είναι πεπειραμένος. Ο πιο επιτυχημένος κτηματομεσίτης θα είναι αυτός που το όνομά του είναι συνώνυμο με σωστές συμβουλές για τα ακίνητα της γειτονιάς, τις τιμές τους τις τάσεις που επικρατούν στην τοπική αγορά. Αναμένει να έχετε τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που σχετίζονται άμεσα και έμμεσα με μια αγορά ακινήτων - από το που βρίσκονται και πόσο καλά είναι τα σχολεία της περιοχής που θα βρει να αγοράσει τα τρόφιμα που επιθυμεί ποιο είναι το καλό γυμναστήριο, πόσοι αποκλεισμοί λόγω καιρικών συνθηκών έγιναν στη γειτονιά τον τελευταίο χρόνο. Ανεξάρτητα από την ερώτηση, θα πρέπει να έχετε την απάντηση ή να ξέρετε πού να την βρείτε. Όταν είστε το άτομο με τις περισσότερες γνώσεις στην αγορά ακινήτων που δραστηριοποιήστε, θα είστε εσείς αυτή/ός που οι πελάτες αναζητούν και παραμένουν μαζί σας για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε ακίνητα.

Στην προσπάθεια σας αυτήν χρειαζόσαστε ένα ισχυρό σύμμαχο. Στην ASPIS Real Estate το κάθε κατάστημα έχει αποκλειστικότητα μιας συγκεκριμένης περιοχής και η εσωτερική του διάρθρωση είναι τέτοια που χωρίζει ομάδες ακινήτων και υποπεριοχές. Έτσι εντασσόμενος στο κατάστημα θα εξειδικευτείτε πιο γρήγορα, χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες συνταγές, εκπαιδευόμενη/ος από ειδικούς και έχοντας στην διάθεση των πελατών σας το πιο μεγάλο χαρτοφυλάκιο, πραγματικών και ενεργών στην αγορά προς διάθεση, ακίνητων, στην Αθήνα.

Η απόφαση είναι δική σας

Γίνετε τώρα Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας σε κάποιο κατάστημα της Aspis Real Estate στην Αθήνα!

Το ισχυρό Brand της ASPIS Real Estate

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η αγορά (ή πώληση) ενός σπιτιού μπορεί να είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ατόμου. Για έναν κτηματομεσίτη η αγοραπωλησία ενός σπιτιού είναι μια καθημερινή διαδικασία αυτό όμως δεν ισχύει για τους περισσότερους από τους υποψήφιους πελάτες στην αγορά.

Σε αυτήν την δύσκολη για τον πελάτη απόφαση η αξιοπιστία του μεσίτη που διαμεσολαβεί παίζει σημαντικό ρόλο στην τελική του απόφαση. Ο πελάτης δεν επιλέγει μόνον ακίνητο αλλά επιλέγει και τον επαγγελματία που θέλει να τον εκπροσωπήσει. Ένας αλλοδαπός πελάτης μας είχε πει πριν από μερικά χρόνια ενθουσιασμένος ASPIS REAL ... PRICES!!!

Όταν δραστηριοποιηθείτε υπό τον οργανισμό και το όνομα της ASPIS Real Estate οι πελάτες θα σας εμπιστευτούν ευκολότερα γιατί εμπιστεύονται την ASPIS Real Estate εδώ και σχεδόν μια εικοσαετία. Η φήμη της τιμιότητας και ακεραιότητας θα σας φέρνει μόνον επιτυχίες και για αυτό εντασσόμενη/ος στην ASPIS θα πρέπει να την υπηρετείτε πιστά (την φήμη) όπως και τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας και τον κώδικα δεοντολογίας της Εταιρείας.

Αυτή είναι η περιουσία της ASPIS Real Estate και σας προσκαλούμε να την μοιραστείτε μαζί μας!

Γίνετε τώρα Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας σε κάποιο κατάστημα της Aspis Real Estate στην Αθήνα!

Επικοινώνησε άμεσα μαζί μας

Loading...