GR / EN

Ποιοι Είμαστε

ASPIS Real Estate  Ίδρυση - Πορεία

Η ASPIS Real Estate ιδρύθηκε το 2003 και σήμερα αποτελεί ένα δυναμικό δίκτυο μεσιτικών καταστημάτων που εκπροσωπούν το σύστημα Franchise της Εταιρείας σε μια προκαθορισμένη περιοχή αποκλειστικής δραστηριοποίησης.

ASPIS Real Estate  Αντικείμενο Δραστηριότητας

Η αναζήτηση του σωστού ακίνητου που ταιριάζει στις ανάγκες του πελάτη μας και η ολοκληρωμένη υποστήριξη της διαδικασίας μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής είναι οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρουν τα καταστήματα της ASPIS Real Estate.

ASPIS Real Estate  Η Αγορά των Ακινήτων

Η αγορά των ακινήτων αλλάζει. Το πρόγραμμα της Golden Visa, η ανάπτυξη του AirBnB, η επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε ανάπτυξη, η υγειονομική κρίση του Covid 19, οι μηδενικές αποδόσεις των καταθέσεων αλλάζουν συνεχώς το περιβάλλον στο οποίο επιχειρούμε.

ASPIS Real Estate  Ευελιξία

Οι αλλαγές στην αγορά κάνουν την επένδυση σε ένα ακίνητο μια όλο και περισσότερο εξειδικευμένη διαδικασία. Η συνεχής επαφή με την αγορά ακινήτων επί 18 χρόνια και η άμεση προσαρμογή της Εταιρείας στις μεταβαλλόμενες συνθήκες είναι κάποιοι από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχίας της ASPIS Real Estate.

ASPIS Real Estate  Θέση στην Αγορά

Η ASPIS Real Estate έχει την μεγαλύτερη αναγνωρισιµότητα και την καλύτερη φήµη στην εγχώρια αγορά παροχής μεσιτικών υπηρεσιών καθώς και δεσπόζουσα παρουσία στην αγορά του Λεκανοπεδίου της Αττικής.

ASPIS Real Estate  Στόχος

Άμεσος πρωταρχικός στόχος της ASPIS Real Estate είναι η πλήρης κάλυψη όλης της Ελληνικής Επικράτειας με καταστήματα παροχής υπηρεσιών στη αγορά ακινήτων.

ASPIS Real Estate  Αξίες

Η εταιρεία λειτουργεί με αυστηρή προσήλωση στις αξίες της ειλικρίνειας, της εντιμότητας και της ακεραιότητας και πάντα αναζητούμε άτομα που έχουν τις ίδιες αρχές και αξίες για να ενταχθούν στην οικογένεια μας.

ASPIS Real Estate  Ο Τρόπος που Δουλεύουμε

Το προϊοντικό μείγμα της ASPIS Real Estate εμπλουτισμένο από διαφορετικές εμπειρίες, σχεδόν είκοσι ετών, καθώς και ο εσωτερικός κανονισμός, ο κώδικας δεοντολογίας και γενικότερα οι προδιαγραφές που θέτουμε στην δραστηριότητα μας έχουν ξεχωρίσει την εταιρεία στον ελληνικό κλάδο των ακινήτων.

ASPIS Real Estate  Ηγετική Ομάδα

Η καταρτισμένη και αποφασισμένη ηγετική ομάδα της ASPIS Real Estate, μας οδηγεί στο μέλλον με σιγουριά. Η δυναμική ενέργεια και το ομαδικό και καινοτόμο πνεύμα της διοίκησης της Εταιρείας, εξελίσσουν καθημερινά τις δράσεις και την ανάπτυξη μας.

ASPIS Real Estate  Ο Σημερινός Πελάτης

Οι Πελάτες στην αγορά ακινήτων έχουν σήμερα, από τον επαγγελματία που θα τους εξυπηρετήσει, υψηλές προσδοκίες για τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τον τρόπο επικοινωνίας και το εύρος και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

ASPIS Real Estate  Οι Άνθρωποι μας

Η συνεχής εκπαίδευση, η ένταξη τους σε ομάδες εργασίας και η εξειδίκευση τους ανά κατηγορία ακινήτου και περιοχή δραστηριοποίησης καθιστούν σήμερα τους Σύμβουλους Ακίνητης Περιουσίας της ASPIS Real Estate, κορυφαίους επαγγελματίες της αγοράς.

ASPIS Real Estate  Τεχνολογία

Η ASPIS Real Estate έχει εμπιστευτεί την τεχνολογική της υποστήριξη στα λογισμικά προγράμματα της κορυφαίας εταιρείας στον χώρο των τεχνολογιών του Real Estate, την Fortunet Hellas. Το Μεσιτικό πρόγραμμα, producerCRM και τα εργαλεία της τεχνολογίας e-agents που μας παρέχει, διαχειρίζονται τα στοιχεία των πελατών, των ακινήτων και της συνολικής δραστηριότητας των Μεσιτικών Γραφείων ενώ η πάροχος εταιρεία προσφέρει στους χρήστες της συνεχή εκπαίδευση και μοναδική υποστήριξη και εξυπηρέτηση.

ASPIS Real Estate  Ετήσιο Συνέδριο

Η κορυφαία εκδήλωση της ASPIS Real Estate είναι το ετήσιο συνέδριο μας στο οποίο συμμετέχουν όλα τα στελέχη, οι διευθυντές, οι εργαζόμενοι και οι Σύμβουλοι Ακίνητης Περιουσίας των καταστημάτων και της Εταιρείας.

ASPIS Real Estate  Βασικός Μέτοχος

Βασικός μέτοχος της Μεσιτικής Ακινήτων Franchise ΑΕ η οποία διαχειρίζεται το όνομα, τα σήματα και το σύστημα δικαιόχρησης της ASPIS Real Estate είναι από το 2010 η εταιρεία Primus Αξιοποίηση Ακινήτων ΑΕ, η οποία έχει μετοχικό κεφάλαιο 510.000 ευρώ και διαχειρίζεται ένα ιδιόκτητο χαρτοφυλάκιο ακινήτων σημερινής αξίας 2,3 εκ. ευρώ.

ASPIS Real Estate  Οικονομικά Στοιχεία

Η εταιρεία κατά τα τελευταία δυο χρόνια (2019-2020) λόγω της ανάπτυξης των υπηρεσιών της καταγράφει συνεχή κερδοφορία, αύξηση των κεφαλαίων και μείωση των υποχρεώσεων της.

Loading...